Ideje za božična darila

Vsako leto ista težava – kaj kupiti za božična darila? Tukaj sem na enem mestu strnila vse predloge in ideje. Upam, da vam bo ta objava v pomoč, da najdete prva darila za svoje ljubljene!

BOOPACKS

Prva ideja za darilo: Boopacks je slovenska znamka, ki sta jo leta 2016 ustanovili dve sestri, Dominika in Katarina. Začeli sta s preprostim nahrbtnikom z vrvico, zdaj pa nam ponujata kjut minimalistične nahrbtnike v veliko različnih modelih in barvah.

Moj najljubši Boopack darila
Moj najljubši Boopack je z mano že tri leta

Vsaka punca (ali tudi fant) bi bil vesel takega kjut darila, ki je povrh vsega še praktičen.

YUMMY APPAREL

Yummi je slovenska znamka, ki jo je ustanovila Patricija. Vse stvari so ročno krojene in šivane izpod njenih rok, prav tako pa sama izbere kvalitetno blago in potiske. Začela je s prodajo bralette modrčkov in setov, ki so tako zelo udobni, da jih nočeš sleči. Kasneje je ustvarila še kolekcijo kopalk, vsako leto pa preseneti s čem novim.

Moj najljubši Yummi modrček darila
Sama imam kar dva Yummi bralette modrčka

Yummi spodnje perilo ali kopalke so super darilo za vse ljubiteljice udobja in estetsko zadovoljivih stvari.

EQUA

Equa je slovenska znamka, ki se osredotoča na trajnostno poslovanje, ki je prijazno okolju in pripomore k zmanjšanju uporabe plastenk. Ustvarili so pametno stekleničko za vodo, ki se poveže z aplikacijo na telefonu in te čez cel dan opominja, da pij več vode. Poleg tega imajo na voljo še steklene flaške v ogromno barvah in različnih materialih.

Moja najljubša Equa steklenička darila
Moja najljubša Equa je iz kolekcije Mismatch

Steklenička se mi zdi odlično darilo za vsakega, še posebej za modne navdušenke, saj so zaradi prelepe estetike lahko tudi odličen modni dodatek.

THE WOW BOW

The Wow Bow je slovenska znamka, ki sta jo ustanovili sestri dvojčici Katja in Andreja. Ponujata ogromno izbiro različnih scrunchijev v raznih barvah in materialih, prav tako pa tudi metuljčke in zapestnice.

Moj najljubši wow bow darila
The Wow Bow v moji najljubši barvi

Super darilo za vse dolgolaske in ljubiteljice dodatkov za lase.

PRINTEE

Printee je prav tako slovenska znamka, ki vam omogoča, da svoje najljubše momente natisnete. Z uporabo aplikacije preprosto naložite fotografije in izberete eno izmed mnogih opcij tiska – naj je to fotoknjiga ali posamične fotografije za v album.

Printee fotoknjiga darila
Sama sem fotografije iz potovanja na Tajsko shranila v fotoknjigo

Odlično darilo za vse, ki imajo radi svoje najljubše trenutke tudi v fizični obliki, ne samo na telefonu. Kjut ideja za najboljšo prijateljico – fotoknjiga z vajinimi skupnimi momenti! Ali pa za mami in atija, babico in dedka, sestro ali brata…

MALI JUNAKI

Mali junaki je slovenska znamka, ki ustvarja personalizirane otroške knjigice. Na njihovi spletni strani oblikujete glavnega junaka, tako da je čim bolj podoben malčku, ki mu želite to knjigo podariti, nato pa lahko izbirate še med veliko različnimi zgodbicami, v katerih bo ta junak odkrival svet.

Mali junaki
Mali junaki

Super darilo za vse z mlajšimi bratci in sestricami, z otroci ali pa mlajšimi bratranci in sestričnami!

Za vse ljubitelje umetnosti

Seznam mojih naljubših slovenskih umetnikov/oblikovalcev, ki imajo svoje trgovinice s kjut izdelki.

Anna Bressi

Anna Bressi

Alja Horvat

Alja Horvat

Hana Stupica

Hana Stupica

PolonaPolona

Polona Polona

Hvala za branje! Upam, da sem vam dala par idej, kaj kupiti svojim dragim za božička. Se beremo naslednjič.

Psst! Ne pozabi prečekirat moje Skincare 101 objave in mi slediti na instagramu.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *