Dolce Garden

Sem zvesta oboževalka Dolce & Gabbana parfumov. Z mami že kar nekaj let obožujeva D&G The One, ki je bil moj signature vonj dokler se nisem zaljubila v tega.

Dolce Garden
Dolce & Gabbana Dolce Garden parfum

Moja ljubezen do znamke D&G

Že od nekdaj sem velika ljubiteljica znamke in njihove estetike. Obožujem italijansko modo in si res želim vsaj eno poletje doživeti La Dolce Vita v čudovitem Rimu. Z mami sva se že kar nekaj let preprosto zaljubili v D&G The One parfum, ki je bil najin signature vonj vsa ta leta. Preizkusila sem vse izdaje tega parfuma in mu ostala zvesta, dokler nisem preizkusila tega. Zdi se mi, da še nisem našla znamke, ki bi tako zadela, kaj iščem v parfumu. Prav tako mi je bil izjemno všeč Dolce Light Blue, vendar mi je primeren bolj za poletje, Dolce Garden in The One pa se mi zdita večna klasika.

Dolce Gabanna Dolce Garden
Dolce Garden parfum

Zakaj mi je tako všeč?

Sestavlja ga odlična mešanica ravno prav sladkih vonjev, ki ne bi morali biti bolj jaz. Nežne note vanilije, kokosa in mandljev naredijo sladek in tako zelo cozy vonj. Vonj je zelo romantičen, primeren za vse nežne duše in večne romantike kot sem jaz. Spominja me na poletje, na romantične večere na plaži ob sončnem zahodu z buteljko dobrega rosé-ja.

Dolce Gabbana Dolce Garden
Dolce Garden parfum

Kje ga lahko dobiš?

Notino je češka spletna trgovina, ki v Sloveniji posluje pod notino.si. So glavni distributerji parfumov za evropski trg, zato si lahko privoščijo primerno nižje cene. V drogeriji bi za D&G 50ml parfum odšteli vsaj 70 eur, na notino.si pa ga dobite za norih 55 eur. Klikni *tukaj* za link do parfuma.

Najlepša hvala za branje, upam, da vam je bil današnji post, čeprav je malo drugače, prav tako všeč. Se beremo naslednjič! x

P.S.: Ne pozabi prebrati moje prejšnje objave o skincare favorites in mi slediti na instagramu!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *