Jesenski makeup look

Tokrat sem naredila kratko objavo z mojim najljubšim jesenskim makeup lookom z izdelki iz notino.si. Preberi več za vse podrobnosti.

Eye makeup

Burgundy eye makeup
Maybelline The Burgundy Bar

Za očesni makeup sem uporabila kombinacijo paletk Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance in Maybelline The Burgundy Palette. Odločila sem se za močen makeup v bordo rdeči barvi, saj se mi zdi popolna za ta del leta. Čez celo veko sem nanesla kombinacijo senčk Red Ochre iz ABH in mešanico obeh svetlečih bordo odtenkov iz Maybelline paletke. V gubo (ang. crease) sem nanesla senčko Cyprus Amber iz ABH palete, da sem dodala malo globine. V notranji del sem dala pikico svetleče zlate senčke iz Maybelline palete, tako da moje oči bolj izstopajo in da razbijem to temno barvo.

Prav tako sem nanesla umetne trepalnice Ardell Wispies, ki so moje najljubše. Uporabila sem lepilo Ardell Duo.

Celoten makeup look

Ustnice

Za ustnice sem uporabila matt šminko NYX Lip Lingerie v odtenku Ruffle Trim, ki je popoln za moj odtenek kože in ustnic. Za ta odtenek sem se odločila, ker gre perfektno s tem lookom, ker ga lepo poveže in fokus pusti na očeh.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie
NYX Professional Makeup Lip Lingerie

Podlaga in contouring

Moja najljubša podlaga, ki jo uporabljam zadnje leto je L’oreal True Match, moj odtenek je 2N. Ima zelo lep naraven izgled, bolj kot neka BB krema, čeprav je dobro prekriven. Dolgo se obdrži na koži in ne oksidira.

Moj all time favorite korektor, ki sem ga prvič kupila 4 leta nazaj je MAC Pro Longwear korektor v odtenku NW15. Je najbolj prekriven in najbolj obstojen korektor, ki sem ga kadarkoli preizkusila. Super je za full glam looke, saj se res obdrži cel dan/noč.

Za contouring uporabljam Maybelline Master Contour Stick v odtenku 01, ki je zame popoln hladen odtenek za naravno konturo. Temen odtenek nanesem pod lično kostjo in ob rob čeljusti, svetli del pa na sredino nosu.

 Maybelline Master Contour Stick
Maybelline Master Contour Stick

To je to za današnji look, hvala za branje! Se beremo naslednjič x

P.s.: Ne pozabi mi slediti na instagramu in prečekirati mojih drugih beauty objav!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *