Kerastase Nutritive linija

Zadnja dva meseca sem preizkušala Nutritive linijo za lase znamke Kerastase. V tej objavi podam svojo oceno in priporočim še ostale najljubše izdelke za nego las.

Kerastase Nutritive Bain Satin 2 šampon za lase

Kerastase Nutritive Bain Satin 2 šampon
Kerastase Nutritive šampon in balzam

Šampon Kerastase Nutritive Bain Satin 2 je namenjen suhim in občutljivim lasem, kar definitivno ustreza mojemu tipu las. Od dolgoletnega barvanja in beljenja las so moje konice dosti poškodovane in suhe. Z uporabo tega šampona sem začela pred dobrima dvema mesecema. Na začetku me je presenetil – nisem vedela, ali mi je všeč ali ne. Lase namreč zelo dobro opere, po spiranju pa so na otip malenkost “slamasti”. Po nanosu balzama je tekstura nazaj normalna, svilnata. Prepričal me je, ko sem ga uporabila drugič, saj lasje niso bili obteženi, čeprav so bili na otip močnejši.

Priporočam ga vsem s suhim tipom las, sploh tistim z barvanimi ali uničenimi lasmi.

Kerastase Nutritive Lait Vital balzam za lase

Kerastase Nutritive Lait Vital balzam za lase

Zaradi dražjega cenovnega razreda izdelkov Kerastase, sem se najprej odločila, da preizkusim le šampon. Ko pa me je le-ta navdušil, sem vedela, da moram preizkusiti še balzam Kerastase Nutritive Lait Vital. Obsedena sem bila že po prvi uporabi! Po nanosu ga na laseh pustiš še od 3-5 min in nato spreš. Lase odlično nahrani in jih pusti svilnato gladke in sijoče. Priporočam ga vsem, z barvanimi ali poškodovanimi lasmi, saj jih res globinsko nahrani. Po daljši uporabi sem opazila, da so moji lasje, odkar jih umivam z linijo Kerastase vedno bolj močni.

Nega Olaplex no.3
Olaplex no.3

V moji objavi o negi las si lahko prebereš, koliko barv las sem že menjala, med tem sem bila dve leti tudi belo blond, kar je najbolj uničilo in izsušilo moje lase. Zdaj pa se že skoraj dve leti barvam na balayage samo na kakšnih 4-5 mesecev z minimalnim beljenjem las (samo prameni), s tem da je zgornji del moja naravna barva. Prav tako imam bolj “slamast” tip las, zato že tako potrebujejo več nege (čeprav imam zaradi tega srečo, da mi kodri zdržijo dlje). Zmanjšanje barvanja na minimum v kombinaciji s Kerastase Nutritive linijo in Olaplex no.3 je rešilo moje lase, da niso več tako izsušeni in brez življenja.

Hvala za branje! Ne pozabi mi sledili na instagramu in preveriti še več objav na temo nege las. Se beremo naslednjič!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *