Notino.si paket dobrodošlice

Pred dobrim tednom so me kontaktirali iz češkega podjetja Notino in mi pisali za sodelovanje. Ker sem sama že velikokrat naročala iz njihove spletne strani, saj imajo res ogromno izbiro znamk in produktov, ki se jih pri nas v drogerijah ne da dobiti, sem bila res navdušena, da želijo delati prav z mano.

Najprej malo o Notino. So največji dobavitelji parfumov in kozmetike v Evropi. Pri njih najdete čez 60 000 izdelkov od 1500 različnih znamk na enem mestu. Poleg spletne trgovine imajo še 21 fizičnih trgovin. Mene pa so nadvušili z nizkimi cenami parfumov, ki so skoraj za 30% nižje kot v naših drogerijah.

Za začetek sodelovanja so mi poslali paket dobrodošlice. Nekaj produktov sem že potestirala, zato svoje mnenje z vami delim tukaj.

Korika SciBeauty antistres maska

Korika Maska prikaz nanosa
preizkušanje maske KORIKA

Ena izmed najboljših mask, ki sem jih poskusila! Je zeloo tanka, v treh plasteh, sredinsko pa daš na obraz. Sama sem velika ljubiteljica sheet mask, ker dajo moji koži čisto svež, healthy glow videz. Uporabljam jih enkrat na teden, ponavadi ob nedeljah, ko si privoščim dan za razvajanje.

Missha Perfect Cover BB Cream

BB Krema Missha prikaz nanosa
BB Krema Missha

Še en kos korejske kozmetike. Poleti ne maram težkih podlag, ne samo zaradi videza ampak tudi zaradi vročine, ker se mi zdi, da se BB kreme boljše izkažejo pod takimi pogoji. Ta krema je lahko do srednje prekrivna, ne prekrije vseh nepravilnosti, ima pa zelo lep finish in se čez dan dobro obdrži. Odtenek no.21 mi je za poleti malo presvetel, mi bo pa pomladi, ko moj tan zbledi verjetno čisto super.

link do izdelka – tukaj

Safee Cleansing Oil to Milk odstranjevalec ličil

Nežen odstranjevalec ličil, ki se ob stiku z vodo spremeni v mleko. Jaz ga uporabim po oljnem čistilcu, ki stopi ličila iz obraza, da odstranim morebitne preostanke pred čiščenjem obraza s čistilnim gelom.

L’oreal Hydra Genius vlažilna nega

Sama se pozimi borim s suho kožo, zato vem, da mi bo takrat prišel zelo prav. Je zelo lahek vlažilec, ki na koži ne pusti neprijetnega lepljivega filtra. Vsebuje aloe verin gel, ki kožo hladi in s tem zmanjšuje pore ter jo napne. Čez to bi še vseeno nanesla vlažilno kremo, sploh za suho kožo.

Bottega Veneta Knot parfum

Bottega Veneta Knot tester

Že od nekdaj obožujem parfume, sploh nežne, cvetlične vonje. Že od nekdaj nosim D&G The One, ker ga obožuje tudi moja mami in sva si ga vedno delili. Zadnje čase pa rada odkrivam nove vonje in ko so mi iz notino.si poslali testerček za Knot, me je vonj čisto navdušil in ga nosim vsak dan. Res je poseben, čeprav je nežen pa se dolgo obdrži in je zelo romantičen!

link do izdelka – tukaj

Schwarzkopf Professional Bonacure Oil Miracle

Dobila sem majhno pakiranje tega šampona, ki je zadostoval za eno pranje mojih gostih las. Šampon je super, sploh za suhe lase in lasišče, saj je na oljni bazi in jih dobro navlaži, brez da jih preveč spere in naredi “krepaste”. Tudi po sušenju so ostali navlaženi in sijoči.

Upam, da vam je bila objava zanimiva, za vsa vprašanja pa sem na voljo pod komentarji ali na instagramu in mailu. Hvala za branje, se slišimo kmalu! x

Objava je v sodelovanju z notino.si s katerim sodelujem v zameno za brezplačne izdelke.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *