October hair favorites

Najljubši izdelki meseca oktobra. Kaj me je navdušilo tokrat? Preberi več v tej objavi, kjer razkrijem moje novo naljubše olje za lase in suhi šampon.

Orofluido Original Elixir olje za lase

Orofluido Original Elixir
Orofluido Original Elixir

Že res dolgo časa sem iskala olje za lase, ki bi dejansko naredilo spremembo. Preizkusila sem jih res ogromno, od drogerijskih do salonskih – noben me ni navdušil. Ko sem na Notino.si iskala nove izdelke, sem naletela na znamko Orofluido, za katero prej še nisem slišala. Videla sem, da je to olje eno izmed najbolj prodajanih na njihovi strani, zato sem se odločila, da ga preizkusim še sama.

Res me je navdušilo! Ima zelo prijeten vonj in las ne obteži ali zmasti. Vsebuje arganovo in laneno olje ter olje ostrice. Ta kombinacija da lasem tako lep sijaj, kot da so sveže oprani. Sama ga uporabim takoj, ko si operem lase – najprej jih malo osušim, potem pa ga nanesem predvsem na konice. Ko končam s sušenjem ga nanesem še enkrat, potem pa v naslednjih dneh po potrebi, če vidim, da potrebujejo malo dodatnega sijaja.

Priporočam ga res vsem, saj je odlično olje, sploh za suhe lase! Link do izdelka: Orofluido Original Elixir.

Moji lasje po uporabi olja
Moji lasje po uporabi olja

Batiste Dry Shampoo Rose Gold

Batiste Rose Gold
Batiste Rose Gold

Med raziskovanjem po izdelkih za lase sem naletela tudi na tale Batiste suhi šampon, ki je bil zelo dobro ocenjen. Sama sem vedno menjavala suhe šampone, nikoli mi ni noben ustrezal. Imam suho lasišče, zato mi nasplošno suhi šamponi ne ustrezajo in se, če je le možno, izogibam uporabi. Ko pa sem preizkusila tega, sem bila res presenečena-pozitivno seveda!

Lase naredi kot sveže oprane, hkrati pa ne izsuši lasišča in ne pusti belih lis. Sama si rada po uporabi suhega šampona lase še malo sfeniram, da dodam volumen in zagotovim, da res ni nikjer nobenih belih lis.

Ima zelooo prijeten vonj, ki pa hkrati ni premočen. Plus – ima tako kjut embalažo! Link do izdelka: Batiste Rose Gold.

To je to za danes, hvala za branje! Spremljaj me na instagramu za obvestila o novih objavah! x

P.S.: Ne pozabi prebrati moje objave o negi las.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *