Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 električna ščetka

Že od malega se spominm, kako je cela družina uporabljala električne zobne ščetke. Umivanje zob je postala zabavna rutina, ki sem se je vedno veselila. Tudi šolski pregledi pri zobozdravniku zame niso bili strašni, saj sem vedno lepo skrbela za svoje zobe. Ko pa sem prerasla mojo električno ščetko z motivi iz risank in prešla na navadne ščetke, pa je se je moje veselje do umivanje zob spremenilo le v dolgočasno rutino. 

Philips Sonicare ProtectiveClean

Moja ocena Philips Sonicare

Kot sem že omenila, sem električne ščetke uporabljala že od otroštva. S krajšim (ali daljšim) premorom med uporabo električnih ščetk, sem sedaj dojela, kako bolj praktične so in kako veliko bolje očistijo zobe.

Ščetka Sonicare ProtectiveClean 4500 ima poleg čiščenja tudi opcijo za beljenje zob. S posebnimi vibracijami očisti površinske madeže in zobem povrne bel sijaj. Funkcija čiščenja pa je primerna za vsakodnevno uporabo, ki nežno vendar učinkovito očisti zobe in dlesni.

Philips Sonicare ProtectiveClean

Z uporabo sem zelo zadovoljna in nevem, če se bom kdaj lahko vrnila na navadne zobne ščetke. Opazila sem veliko spremembo v ustni higieni, ki je z navadno ščetko nisem morala doseči. Kljub srednje visoki ceni, se mi zdi nakup skoraj nujen, saj električni del ščetke zdrži res dolgo časa, zgornji del s ščetinami pa se da zamenjati, ko se obrabi.

Ščetko lahko po najbolj ugodni ceni najdeš na notino.

Hvala za branje, želim vam vesele praznike in srečno novo leto!

P.s.: ne pozabi prebrati moje zadnje objave in mi slediti na instagramu!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *