Skincare favorites

V prejšnji objavi sem govorila o haircare favorites, tokrat pa se vračam z objavo o trenutnih najljubših skincare izdelkih. Objava je v sodelovanju z Notino.

Skincare favorites
Skincare favorites

Sheet maske za obraz

Kot sem pisala v moji Skincare 101 objavi, sem velika ljubiteljica korejske kozmetike. Korejke v sklopu svojih 10 korakov v negi kože vsakodnevno uporabljajo sheet maske (maske iz platna) z različnimi učinki. Ker sem jih preizkusila že res ogromno, bom tu z vami delila moje najljubše.

Korika SciBeauty antistres maska

O tej maski sem pisala že v prvi objavi v sodelovanju z Notino, ampak sem nad njo tako navdušena, da o njej pišem še enkrat.

Je malo dražja – ena maska stane 8,9 eur ampak je res vredna vsakega centa. Jaz si jo privoščim pred kakšnim fotkanjem, saj kožo res navlaži, zmehča in ji da zdrav sijaj.

Missha Super Aqua Cell Renewal maska

Še ena super maska, ta pa vsebuje polžjo slino, ki jo korejke v svoji rutini obožujejo. Kožo lepo navlaži in intenzivno nahrani, jo posvetli in ji da lep sijaj. Polžja slina pa kožo zaceli, še posebej učinkovita je za akne in brazgotine ter odstrani pigmentne madeže. Dobiš jo tukaj.

Missha 3 step maska

Missha Purifying Sheet Mask skincare
Missha Purifying Sheet Mask

Te Misshine maske so super za kakšne dneve, ko se želimo malo bolj razvajati. Sestavljene so namreč iz treh delov in sledijo korejski skincare rutini. Vsebujejo esenco, piling ali kremo ter seveda sheet masko. Obstaja veliko različnih opcij za različne tipe kože in želene rezultate.

Moja najljubša je Purifying Mask, ki kožo globinsko očisti v treh korakih – najprej z nežnim pilingom odstrani odmrlo kožo, z esenco potencira učinek sheet maske, ki pa kožo navlaži in intenzivno nahrani.

Čistilni gel

Dolgo časa sem si obraz umivala s poceni penečimi geli iz drogerije, preden sem ugotovila, da ti naredijo le več škode kot koristi. Več si lahko prebereš tukaj.

Cosrx Good Morning Cleansing Gel

Cosrx good morning skincare
Cosrx Good Morning

Ko sem iskala primeren gel za mojo mešano kožo sem med korejskim skincare odkrila znamko Cosrx. Navdušili so me s Good Morning Cleansing gelom, ki ima idealen ph za čiščenje kože in čeprav je peneč kože ne pusti suhe in zategnjene.

Cosrx Acne Pimple Master

Cosrx Acne Pimple Master
Cosrx Acne Pimple Master

Skincare izdelek, v katerega sem naprej malo dvomila, a ko sem ga preizkusila, me je čisto navdušil. Vsebuje 24 prozornih nalepk različnih velikosti, ki jih zvečer ali čez dan prilepimo na mozolj. Nalepka prepreči, da bi se mozolj še bolj vnel zaradi zunanjih dejavnikov, hkrati pa ga zmanjša in iz mozolja posrka umazanijo.

Klairs Freshly Juiced Serum

Klairs Freshly Juiced Serum
Klairs Freshly Juiced Serum

Že nekaj časa sem iskala dober vitamin C serum, nato pa sem na notino.si odkrila tega od korejske kozmetike Klairs. Vitamin C osveži kožo in ji povrne mladosten, svež in sijoč videz. Prav tako izenači ten kože in jo napne. Uporabljam ga kot del večerne skincare rutine.

To pa je vse za današnjo objavo, se bom v prihodnosti potrudila čim več objavljati, saj me vedno sprašujete za moje najljubše skincare izdelke. Vse izdelke lahko najdeš na notino.si!

Ne pozabi mi slediti na instagramu, spodaj pa lahko pustiš komentar!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *