Woodwick prsketajoče sveče

Woodwick svečke
Woodwick svečke

December je tu in z njim tudi mraz. Verjamem, da nas je veliko takšnih, ki mrzle zimske večere raje preživimo doma, ob gledanju kakšnega dobrega filma, s čajem in piškoti v roki, ob siju dišečih sveč. V tej objavim bom predstavila moje nove najljubše svečke znamke Woodwick, ki imajo prav posebno značilnost.

Posebnost Woodwick svečk

Podjetje Woodwick že od leta 2006 izdeluje luksuzne dišeče sveče, katerih posebnost je prasketanje ob gorenju. Prav tako je za njih značilen prefinjen dizajn pihanega stekla in lesenega pokrovčka, narejene pa so iz kakovostnega paragina, ki je obogaten s sojini voskom, kar podaljšuje čas gorenja in je biološko razgradljiv. Niso le lepa popestritev interierja, so tudi odličen dodatek k sproščenim večerom. Vsaka sveča Woodwick vsebuje premišljeno kombinacijo sestavin, ki se med seboj pomešajo in ustvarijo čudovito aromo, ki obogati cel prostor.

Moja kolekcija Woodwick sveč
Moja kolekcija Woodwick sveč

Moji najljubši vonji

Sama sem jih odkrila letos, ko sem želela preizkusiti še kaj drugega kot klasične Yankee vonje. Sem ljubiteljica sladkih, vendar nežnih in ne preveč težkih vonjev.

Moj najljubši je vonj Warm Wool, ker je zelo nevtralen, vendar hkrati napolni prostor z nežnim vonjem po volni in poljskih cvetlicah. Podoben je Yankee Candle svečkami z vonji kot so Linen, Soft Blanket in Warm Cashmere.

Druga dva vonja, ki sta me navdušila, pa sta idealna za zimski čas, imata pa tudi temu primerno ime. Gre za vonja Fireside in Evening Bonfire. Fireside vsebuje kombinacijo jantarja, vetivera in mošusa, kar je v kombinaciji s prasketajočim zvokom idealen nadomestek za kamin. Evening Bonfire pa vsebuje lesene note in dimne tone, ki me spominjajo na peko kostanja in marshmallow-ov zunaj, nad ognjiščem.

Med ogromno izbiro vonjev se zagotovo najde pravi za vsak okus! Na notino.si so na voljo tudi 30g mini svečke, da jih lahko najprej preizkusite, in se potem odločite, katera vam je najljubša.

Woodwick Evening Bonfire sveča
Woodwick Evening Bonfire sveča

Hvala za branje, se beremo naslednjič!

P.s.: ne pozabi mi slediti na instagramu in prebrati prejšnjo objavo o idejah za božična darila!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *